Mások öröme, a mi örömünk

2019.07.14.

Hosszas keresgélés és egyeztetés után találtunk egy helyi iskolát, akik örömmel fogadták adományunkat, és reméljük a jövőben más módon is segíthetünk nekik.

Az idei tanév végén, sikeres együttműködés eredményeképpen sikerült mosolyt csalnunk sok kis diák, és pedagógus arcára a nekik adományozott a interaktív táblával.

A szombathelyi, Nyitrai Utcai általános Iskolában nagy örömmel fogadták az új táblát, ami a modern oktatás lassan elengedhetetlen kelléke, mégis sok intézményből hiányzik egyelőre.

Manapság divatos szó a CSR (Corporate Social Responsibility), vagy magyarul a Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás, melyre a multinacionális cégek már komoly stratégiát építenek.

Akár divatos, akár nem, számunkra nagyon fontos hogy támogassuk a környezetünkben munkálkodó, tevékenykedő szervezeteket, ha nem is feltétlenül anyagiakkal vagy tárgyi eszközökkel de akár önkéntes munkánkkal. Nincs komoly CSR stratégiánk, vagy nem építünk rá marketinget, csak egyszerűen reméljük hogy örömöt tudunk okozni munkánk eredményével másoknak. Egyszerűen …

hiszünk abban, hogy sikerünket nemcsak az üzleti eredmények mérik, hanem hogy mennyire tudjuk jól szolgálni a minket körülvevő közösséget.

Bízunk benne, hogy kedvet kapnak más kis- és középvállalkozások is, és a jövőben egyre többen meglátják milyen fontos is az a bizonyos társadalmi felelősségvállalás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *